Hozzávalók:
30 dkg trappista sajt
1 db tojás
1 ek. finomliszt
+ olaj a sütéshez
A sajtot lereszeljük és egy tálba tesszük. Hozzá ütjük a tojást, megszórjuk a liszttel, és tiszta kézzel pár pillanat alatt összedolgozzuk a masszát. Vizes kézzel kicsi diónyi labdákat formázunk belőlük, és forró olajban kisütjük
A rizst kevés sóval puhára főzzük. A felkockázott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a darált csirkemellet, amit kifehérítünk. Ezek után sóval, borssal...
Elkészítési idő: kb. 1,5 óra Nehézség: KönnyűA cukkinis tócsni elkészítéséhez a megmosott cukkinit meghámozzuk (ha zsenge, lehet héjával is), majd lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást, a sót, a borsot, az összezúzott fokhagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés vízzel öntsd fel a zabot, hagyd állni 5 percig, keverd hozzá a fehérjét és a mákot és kész! Az adag 274 kcal, 16g fehérje, 26g ch, 5g zsír
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűElkészítés A fügéket megmossuk, és szárazra töröljük. Négy bevágást ejtünk rajta, hogy beleférjen a sajt. A sajtot hosszúkás, nem túl vastag darabokra vágjuk. A fügék közepébe hely...
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: Könnyű