Hozzávalók:
-1 cs.főzős vaníliás pudingpor
-2,5 dl tej(2.8%)
-1 evőkanál kakaópor(jó minőségű)
-ízlés szerint cukor
-1 tábla ét csokoládé(én a LIDL-ben veszem)
-3-4 dl növényi tejszín(hullala,meggle,dekorup)
A pudingport a cukorral és a kakaóporral összekeverem.
Belekeverem a tejet és ezután beletördelem a csokit.
Közepes lángon folyamatosan kevergetve sűrűre főzöm.
Amikor kész a lángról leveszem és sűrűn kavarva hűtöm.
Amikor kihűlt kemény habbá verem a növényi tejszínt.
A kettőt összedolgozom.
Töltésre kész.
Način pripreme: Prva kora: umutiti 5 jaja, dodati 5 šoljica šećera, jednu šoljicu mleka (od litar mleka koje treba pripremiti), 1 šoljicu ulja i jedan prašak za pecivo. Druga ko...
Elkészítési idő: 2 1/2 Nehézség: KözepesA sárga és barna piskóta hozzávalóiból sütőpapírral kibélelt tepsiben (25x35cm) légkeveréses üzemmódban 160°C-ra előmelegített sütőben egyenként 20 perc alatt megsütjük a piskótala...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A hozzávalókat egy tálba mérem, és jól összegyúrom. Lisztezett deszkára téve 3 gombócot készítek. Vékonyra nyújtom, és mindegyik lapot lisztezett tepsi hátán megsütöm....
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Közepes