Hozzávalók:
-1 cs.főzős vaníliás pudingpor
-2,5 dl tej(2.8%)
-1 evőkanál kakaópor(jó minőségű)
-ízlés szerint cukor
-1 tábla ét csokoládé(én a LIDL-ben veszem)
-3-4 dl növényi tejszín(hullala,meggle,dekorup)
A pudingport a cukorral és a kakaóporral összekeverem.
Belekeverem a tejet és ezután beletördelem a csokit.
Közepes lángon folyamatosan kevergetve sűrűre főzöm.
Amikor kész a lángról leveszem és sűrűn kavarva hűtöm.
Amikor kihűlt kemény habbá verem a növényi tejszínt.
A kettőt összedolgozom.
Töltésre kész.
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk először a száraz anyagokat, majd hozzá a nedves anyagokat. Két részre vesszük, kinyújtjuk, tepsibe helyezzük az egyik lapot, majd a töltelékkel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 tojás sárgáját 30 dkg cukorral 10 kanál vízzel habosra keverünk. Hozzáadunk 20 dkg lisztet 1 csomag sütőport és 10 dkg darált diót, majd a tojások fehérjét felverve. Krém kész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a vízzel. A lisztet, a sütőport és a kakaót összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgájához. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, egy kis...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tésztát felhasználás előtt legalább egy fél órával előbb vegyük ki a hűtőből, hogy könnyebben kitudjuk majd nyújtani. A tésztát lisztezett felületen nyújtsuk ki, majd béleljük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű