FONTOS, hogy minden eszköz és tál teljesen vízmentes és zsírmentes legyen!!!! A porcukor pedig legyen átszitálva! Frissen kisült mézesre ne tegyétek, mert le fog peregni! Várjatok egy napot és utána díszítsétek!
Hozzávalók:
3 dkg tojásfehérje
18 dkg porcukor
2 dkg keményítő
1 teáskanál ecet
3 dkg tojásfehérjét sűrű habbá vertek kb 10 dkg porcukival (egyből rakjátok bele a fehérjébe a cukrot! Nem kell előtte felverni a fehérjét!!!). Ezt jó alaposan kikeveritek (kb 5 perc). Utána hozzáadjátok az ecetet. Majd a maradék cukor is belemehet és azzal nagyon sűrűre kikeveritek. Végül a keményítőt kell beledolgozni. Kész. Így tökéletes lesz! Ha mégis nagyon sűrű lenne, akkor pár csepp vízzel lehet rajta hígítani. Ha még híg lenne, akkor még mehet porcukor bele.
Keverd össze a fahéjat a cukorral és a sóval, majd az egészet rázd össze alaposan egy zacskóban, és tedd félre. Ezután keverd össze a tojásfehérjét, a vaníliát és minimális, körül...
Elkészítési idő: 2 óraA tésztát elkezdjük sós vízben főzni. Közben egy felhevített serpenyőben 2 evőkanál olajon a szardellát addig pirítjuk, amíg el nem tűnik. Ekkor rádobjuk a felszeletelt fokhagymát...
Elkészítési idő:A kockára vagy csíkokra vágott húst a következő pácba helyezzük: Olívaolaj, 2 ek mustár, 2 ek szószajósz, só, bors, fokhagyma. Legalább 1 órát hagyjuk pácolódni, majd kisütjük....
Elkészítési idő: 90 percA nagy méretű, 4 literes lábosba beleszórjuk a cukrot és felöntjük a tejjel. Közepes lángon kevergetve addig főzzük, amíg a cukor elolvad. Utána igyekezzünk belőni úgy a hőfokot, h...
Elkészítési idő: