2 kg szép piros paprika
1-3 db csípős... ki hogy szereti
4 fej hagyma
5 db szép piros érett paradicsom
1,5 dl olaj
1 ek só
ezeket mindet feldarabolva egy nagyobb lábosba teszem... alaposan szét főzöm... botmixerrel mixelem... jó krémessé teszem... mehet vissza a tűzre... most már tenni kell rá egy fedőt mert fröcsög...felfőzőm... megint mixelem alaposan... mikor jó krémes mehet vissza a tűzre... addig főzöm kevergetve mig el nem érem a kivánt sűrűséget... kifőzőtt üvegekbe rakom...nekem a kamrába vannak... felbontás után hűtőbe kell tárolni...
Den Emmentaler reiben und mit allen Zutaten außer den Champignons mischen. Mit Salz und Pfeffer abschmecken. Die Champignons waschen und die Stiele herausdrehen. Jeden Champigno...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRobotgépben addig daráljuk, amíg krémszerű állagot nem kapunk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatom a cukros tejben s közepes keménységű tésztát dagasztok az összetevőkből. Amikor szépen megkelt a tészta kiöntöm deszkára és kétfele osztom. Az egyik tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFuttasd fel az élesztőt a meleg vízben a cukorral. Szitáld át a lisztet és öntsd bele az élesztőt. Gyúrd össze, formázz belőle cipót és meleg helyen hagyd kelni fél óráig. Ezut...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű