Családireceptkönyv.hu

Pizza /Vali hagyományos


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt, 2 dl tej, 3 ek olaj, 1/2 élesztő,1 tk cukor, 1 tk só... cukor, tej élesztő meg kell langyosítani...m ajd hozzá a többit... jól kidagasztom... 30-40 perc kelesztés formázás és lehet rakni rá minden földi jót... ebből kettő darab 32 cm-es jön ki

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mentett
Kókuszos csiga
Kókuszos csiga

Az élesztőt a cukorral felfuttatom.A többi hozzávalókat nagyobb tálba rakom a felfuttatót élesztővel kidolgozzuk a tésztánkat.Letakarva meleg helyen kelesztem.Vagy csinálhatjuk ken...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos bagettkenyér
Sajtos bagettkenyér

A hozzávalókból kelt tésztát dagasztottam ,duplájára kelesztettem ( kb 1 óra ) Formáztam ,karcsú bagetteket, majd 30 perces kelesztés utána tetejét megkentem tojással és megszórtam...

Elkészítési idő: 2-3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Hagymás cipócskák
Hagymás cipócskák

Megdinszteljük a hagymát az olajon, félretesszük, hagyjuk kicsit hűlni. A langyos tejbe tesszük a cukrot meg az élesztőt, felfuttatjuk. Közben összekeverjük a liszteket, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Tökmagos húsos csiga
Tökmagos húsos csiga

elkészítés: A maradék szaftos húst késes mixerben ledaráljuk és félretesszük. A tökmagot egy serpenyőben kis lángon megpirítjuk, hűlni hagyjuk, majd késes mixerben vagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk