50 dkg liszt, 2 dl tej, 3 ek olaj, 1/2 élesztő,1 tk cukor, 1 tk só... cukor, tej élesztő meg kell langyosítani...m ajd hozzá a többit... jól kidagasztom... 30-40 perc kelesztés formázás és lehet rakni rá minden földi jót... ebből kettő darab 32 cm-es jön ki
Az összetevőket alaposan összedolgozzuk, duplájára kelesztjük. A tésztát 8 db-ra vágjuk, megformazzuk, bevagjuk és 215 fokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat ebben a sorrendben a dagasztógép üstjébe mértem és 15 perc alatt egy közepesen kemény tésztát dagasztottam. A víz mennyisége azért körülbelüli,mert nekem az erős gé...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűAki használ öregtésztát, annak természetesen azzal ajánlom ezt a péksüteményt is. 20-25 dkg öregtészta kell hozzá, de az élesztőt így csökkenteni kell 1-1,2 dkg-ra. A receptben fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű