menu

Családireceptkönyv.hu

zőldfűszeres baconba göngyőlt zsályás sajtkrémmel tö


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1kg.pulykamell
1 csomag szeletelt bacon
A töltelékhez
1 doboz natúr sajtkrém
25-30 dkg. reszelt sajt
1 köteg új hagyma
1 db,apró kockára vágott piros capia paprika
10-15 levél friss zsálya
Petrezselyem zőld
Frissen őrőlt bors,só
2 tojás sárgája
és a sütéshez oliva olaj,kevés pároló folyadék amire én fehér bort használok.
A grillzőldséghez igény szerint ki mit szeret!

Elkészítés:


Elkészítés!
A pulykamellet gondosan előkészítjük,vékonyra ki klopfóljuk és sózzuk,borsozzuk és félretesszük még a töltelék elkészűl!
Az iméntiekben felsorólt töltelék alapanyagokat össze dolgozzuk majd fél órát hűtőben pihentetjük,hogy a zsálya jól járja át az ízeket!A képek illusztrációja alapján töltsük meg a hússzeleteket és göngyöljük be a baconba!Helyezzük egy tepsibe,locsóljuk meg kevés oliva olajjal és egy kevés fehérborral!Takarjuk be fóliával majd tegyük 190 fokos előmelegített sütőbe úgy 60-80 percre a tekercsek nagyságától függően majd fólia nélkűl süssük pirosra még úgy 10-15 percet!
Grillezett zőldséggel ajánlom fogyasztani a nyárias ízek megőrzése érdekében!Aki esetleg nem rajong a zsályáért az helyettesíthető bármely más zőldfűszerrel ízlés szerint!További szép napot kívánok és sikeres elkészítést!Üdvözlet smile hangulatjel

Trükkök, tippek, praktikák:


VALI hagyományos konyhája. Lakatos józsef receptje

zőldfűszeres baconba göngyőlt zsályás sajtkrémmel tö

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Klári
Mandzsúriai csirke
Mandzsúriai csirke

A csirkét vékony csíkokra vágjuk, liszttel megszórjuk úgy, hogy mindenütt befedje. Forró serpenyőben vagy wokban kevés olajon megsütjük, amíg kicsit meg nem pirul a hús, közben sóz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Párolt csirke vörösáfonyával (orosz recept)
Párolt csirke vörösáfonyával (orosz recept)

A csirke darabokat megmossuk és bedörzsöljük sóval és borssal. Az olajat a vajjal felforrosítjuk és elősütjük benne a csirkéket. Mindegyik oldalát kb. 15 perc alatt. Félretesszük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mari
Rakott csirke
Rakott csirke

1.csirkét befűszerezni,megsütni,majd,ha kész kicsontozni, 2.hagymát,fokhagymát,gombát,paprikákat megdinsztelni,kicsit lepirítani, 3.ehez hozzáadni a csirkét, 4.az egészet beleön...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszínes-sonkás rakott csirkemell
Tejszínes-sonkás rakott csirkemell

A fél csirkemellfiléket felszeleteljük - nem baj, ha lesznek kisebb leeső darabok, ezek jók lesznek a hézagokat kipótolni -, és megsózzuk. Egy kb. 20x28 cm-es tepsi vagy...

Elkészítési idő: 80 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk