2 evőkanál sótlan vaj
2 gerezd fokhagyma
1 hagyma, apró kockára szelve
7 közepes paradicsom
15 dkg bacon
1/2 csésze tejszín
1 csomag penne
8 dkg friss mozzarella, apró kockákra vágva
15 dkg reszelt Parmigiano Reggiano
só, bors
olaj
A tésztát sós vízben megfőzzük. A vajat egy serpenyőbe tesszük és hozzáadjuk hagymát, a zúzott fokhagymát és fűszerezzük, majd megdinszteljük. A felszelt paradicsomot is hozzákeverjük, majd a felaprított bacont, hozzáadjuk a tejszínt és 10 percen át főzzük. A tésztát hozzákeverjük a szószhoz, ezt követően kiolajozott hőálló edénybe tesszük és megszórjuk a sajtokkal. 180 fokon 20 percen át sütjük.
Legyaluljuk a káposztát,hagymát és sárgarépát,majd besózzuk.Közben izlés szerint összekeverjük a majonézt,mustárt,borsot,mézet és összeforgatjuk az összes hozzávalót, hűtőben érle...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát és a céklát tisztítsd meg, és szeletelővel vágd vékony szeletekre, majd add hozzá a bébi spenótot. A bacon-t süsd ropogósra, a csiperkét pedig vágd félbe és kevés olívaolaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelkockázzuk,szeleteljük a hozzávalókat. Összekeverjük az öntettel. 2 óra hűtés
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűPetersilie, Minze, Gurke, Paprika, Tomaten und Zwiebeln möglichst fein hacken. In der Zwischenzeit Bulgur mit heißem Wasser übergießen und einige Minuten quellen lassen. Alle Zut...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű