2 evőkanál sótlan vaj
2 gerezd fokhagyma
1 hagyma, apró kockára szelve
7 közepes paradicsom
15 dkg bacon
1/2 csésze tejszín
1 csomag penne
8 dkg friss mozzarella, apró kockákra vágva
15 dkg reszelt Parmigiano Reggiano
só, bors
olaj
A tésztát sós vízben megfőzzük. A vajat egy serpenyőbe tesszük és hozzáadjuk hagymát, a zúzott fokhagymát és fűszerezzük, majd megdinszteljük. A felszelt paradicsomot is hozzákeverjük, majd a felaprított bacont, hozzáadjuk a tejszínt és 10 percen át főzzük. A tésztát hozzákeverjük a szószhoz, ezt követően kiolajozott hőálló edénybe tesszük és megszórjuk a sajtokkal. 180 fokon 20 percen át sütjük.
A bulgurt felöntjük kb. 400 ml forró vízzel, és kb. 10-15 percig hagyjuk állni, amíg megpuhul. A sűrített paradicsomot elkeverjük az olajjal és a citromlével, a bulgurhoz keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássalátához elsősorban főtt tojás kell, tehát fogd a tojásokat, s főzd legalább nyolc percig forró vízben.a letelt a tojásokra szánt idő, szabadítsd meg őket a héjuktól, majd...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA chorizo bőrét lehúztam, apróra felkockáztam és egy nyeles serpenyőben, közepes hőfokon, kavargatva kipirítottam (5-6 perc), majd konyhai papírtörlőre szedtem és a zsír javát feli...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűDie Nudeln in Salzwasser bissfest garen, dann abgießen und abtropfen lassen. Die Eier schälen und vierteln. Die Tomaten waschen, trocken tupfen, ebenfalls vierteln und dabei von...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű