Tésztához:
6 tojás
16 dkg liszt
12 dkg Rama
20 dkg cukor
Krémhez:
ízlés szerinti pudingpor
Díszítéshez:
tortazselatin
gyümölcsök
A tésztához a tojásfehérjéket és a sárgákat különválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgát habosra keverjük a 18 dkg cukorral és a lágy Ramával, majd fokozatosan hozzákeverjük a lisztet. A legvégén beleforgatjuk a tésztamasszánkba a keményre vert tojásfehérjét úgy, hogy ne törjük nagyon össze a habot, pl. kézi habverővel.
Kevés vajon elkezdem melegíteni a megcukrozott, felkockázott mangót, amikor kezd szétesni, hozzáöntöm a mangólét, a kókusztejet, megszórom egy kis fahéjjal, egyet rottyantok rajta,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA narancslevet tálba öntöttem. A tejszínt nagyon vékony sugárban kezdtem hozzáönteni, közben kézi habverővel folyamatosan kevertem, nehogy a tejszín kicsapódjon. Amikor az összes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://aprosef.hu/fahejas_szilvaleves_recept
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, a cukkínit alaposan megmossuk, majd a végét levágva vékony csíkokra vágjuk. A répát meghámozzuk, majd felkarikázzuk. Egy serpenyőben a hagymát, és a répát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű