20 dkg tehéntúró
5 dkg natúr krémsajt
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál natúr joghurt
1 kígyóuborka
1 lilahagyma
só, bors
A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
A hozzávalókat tetszőleges sorrendben egy tálba tesszük, majd kb. két percen keresztül kikeverjük. Megjegyzés: A majonéz illetve a cukor és só arányát mindenki a saját ízléséne...
Elkészítési idő:A lisztet tálba rakom, közepébe mélyedést csinálok, hozzá adom a cukrot, a sütőport, szódabikarbónát, és egy pici sót, ezzel összekeverem, és az összes hozzávalókat belerakom, és ö...
Elkészítési idő: 30-perc,1 kg zöldséghez 30 dkg só és annyi oliva,hogy könnyen vigye a gép. Csak parajdi sóval! Nagyon kevés kell belőle az ételbe!
Elkészítési idő:Mosd meg a szardíniát, csöpögtesd le, majd keverd össze a hozzávalókat. Töltsd a félbevágott paprikába.
Elkészítési idő: