150 g zöldborsó
450 ml víz
1 tk vegeta
1-2 tk fokhagymakrém
3 ek olaj
1 lapos ek Nutri Free Mix Per Dolci liszt
1 kk őrölt pirospaprika
1. A borsót a vízben feltesszük főni, amíg meg nem puhul.
2. Hozzáadjuk a vegetát, és a fokhagymakrémet.
3. Amikor a borsó megpuhult, elkészítjük a rántást. Az olajon megpirítjuk a lisztet, hozzáadjuk a paprikát, és a borsóhoz adjuk. Újra forrástól számítva 5-10 percig állandó keverés mellett főzzük még.
A tököt/cukkinit legyalulom, besózom, a vöröshagymát üvegesre párolom, majd félreveszem a tűzről, megszórom kevés őrölt pirospaprikával ráteszem a kinyomkodott tököt és üvegesre pá...
Elkészítési idő:- A kelkáposztát megtisztítjuk, külső leveleit eltávolítjuk, torzsáját kivágjuk és laskára vágjuk. - Beletesszük egy nagy lábosba, felöntjük vízzel, de csak félig kb. - A bu...
Elkészítési idő: 60 percA zöldbabot felteszem főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi, sóval, babérral puhára főzöm. Közben a lisztből a zsiradékkal zsemleszínű rántást készítek, benne rövid ideig megd...
Elkészítési idő: 50 perc1 nagy fej vöröshagymát, és egy kisebb fej káposztát (kb 1 kg) felcsíkozok, majd az egészet felteszem fedő alatt főni annyi vízben, ami éppen ellepi. Kb fél óra, míg megpuhul. Ekko...
Elkészítési idő: 40 perc