menu

Családireceptkönyv.hu

Őszibarack krémleves


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Adag: 4 adag
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


- 1kg őszibarack
- egy csipet só
- fél vagy egy csomag vanilíás cukor vagy fél rúd vanília
- 1 evőkanál görög vagy natúr joghurt
- 2 dl tej
- fél deci / 1 deci víz
- 1 kávéskanál fahéj
- citromlé ízlés szerint

Elkészítés:


1. Őszibarack héját leszedjük,felaprítom,bele a turmixgépbe és egyet turmixolok rajta.
2. Mehet bele a cukor,só,joghurt,tej, fajéj-> mixelek -> mehet bele a víz,megint keverek rajta
Rakhatok bele kis citromlevet is,hogy savanyítson rajta.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gyümölcsleves
Gyümölcsleves

A gyümölcsöket kockákra vágjuk, és egy leveses fazékba tesszük, a citromot beleszeleteljük. Felöntjük vízzel, megsózzuk, a fűszereket egy teatojásba téve belelógatjuk,...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Egyszerű hideg meggyleves
Egyszerű hideg meggyleves

Először a vizet a fűszerekkel forralom, majd beleteszem a meggyet. Amikor a meggyel újra felforr, hozzáöntöm a tejjel elkevert vaníliás pudingport, a nyírfacukrot/eritritet és a s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Görög gyümölcsleves tejszínnel
Görög gyümölcsleves tejszínnel

1. A narancslevet egy nagyobb tálban összekeverjük a tejszínnel és tetszőleges édesítőszerrel (méz, cukor), ízlés szerint édesítjük. 2. Hozzáadjuk a felkockázott gyümölcsöket, és...

Elkészítési idő: 30 per
Nehézség: Könnyű
share
Hideg paradicsomleves
Hideg paradicsomleves

A hozzávalókat simára keverem és a hűtőben alaposan behűtöm. A tetejét egy zöld levélkével díszítem.

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk