menu

Családireceptkönyv.hu

Boros meggyleves


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 dl tejföl
15 dkg porcukor
7 dl száraz bor
1 üveg meggybefőtt

Elkészítés:


Simára keverjük a tejfölt a cukorral, felengedjük a borral és beleöntjük a meggyet a levével együtt.
Jól behűtve tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek, Ünnepi ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Vörösboros aszaltszilvás bejgli
Vörösboros aszaltszilvás bejgli

A langyos tejben olvassz fel 1 dkg cukrot, és az élesztőt morzsold bele, majd tedd meleg helyre, és futtasd fel. Közben készítsd el a tészta alapját: fogj egy tálat, szitáld bele a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Korhelyleves
Korhelyleves

A mangalica szalonnát, a répát, fehérrépát, zellert, a hagymát és a fokhagymát apróra kockázzuk (a répákat és a zellert vékony hasábokra szeljük, ezeket keresztben és hosszában töb...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Amália
Narancsos kókuszos pöffeteg
Narancsos kókuszos pöffeteg

Első lépésként a vajat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat és robotgéppel alaposan összedolgozzuk. Ezután mehet hozzá a só, a narancs leve és héja, a kókuszreszelék,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Spenótos lazac leveles tésztában (Zé)
Spenótos lazac leveles tésztában (Zé)

A prádhoz a spenótot 30-60 másodpercre zubogó vízbe tesszük, majd azonnal jeges vízben lehűtjük (blansírozzuk), és amikor teljesen lehűlt, ahogy csak tudjuk, kifacsarjuk belőle a n...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk