1 kg liszt, 3 tojás, 1/2 l tej, 1 kis tejföl, só, 3 dkg élesztő, 1 kk cukor
A hozzávalókat összedolgozzuk és kiolajozott zacskóba, tárolóba tesszük. 30 percig hűtőben pihentetjük. Vizes kézzel szaggatjuk, 10 percet pihenni hagyjuk és forró olajban sütjük.
#1 Ne olajon dinszteld meg a hagymát! Hát akkor min? Vízen!!! Ennyire egyszerű és mennyivel olcsóbb is! A hagyma vízen történő megdinsztelésével még édesebbé is válik a hagyma!...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez a laskagombát és a sonkát felaprítjuk, majd a vaj és olaj keverékén megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk petrezselyemzölddel és kakukkfűvel. A tojást felverjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kétféle reszelt sajtot elvegyítjük egymással majd hozzáadjuk a két egész tojást. Gondosan elkeverjük a sajtokkal és miközben keverjük, kanalanként beledolgozzuk a zsemlemorzsát....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű