Pulykamell egészben - lehet sertéscomb is
Aszalt szilva (mag nélküli)
Só
Bors
A húst hosszanti irányban négy centiméterenként kicsit bevágjuk, majd sóval és borssal bedörzsöljük. Tetszés szerint egyéb fűszer is használható (pl. rozmaring, bazsalikom). A vágásokba, vájatokba belenyomjuk az aszalt szilvát, lehetőség szerint ne érjen túl a hús felszínén. Tepsiben, sütőben megsütjük, ha a szilva miatt meg akarna égni, alufóliát teszünk a tetejére, vagy eleve baconnal borítjuk a tetejét.
Karácsonyra aktuális ízmix, és igencsak látványos.
A megvágott gombát egy kis margarinon megpároljuk, a pulykamellet szintén megpirítunk, majd a feldarabolt hagymát rátesszük, sózzuk, borsozzuk, majd puhára pároljuk egy pohár fehér...
Elkészítési idő:Érdemes először a töltelékeket elkészíteni, hogy mire töltésre kerül a sor, teljesen kihűljenek. Ez ugyanis nagyon fontos, mert ha meleg, túl cukros és/vagy lágy a töltelék, akkor...
Elkészítési idő:A sütőt 140 fokra előmelegítjük. A kacsát megmossuk, szárazra töröljük, majd egy villával a bőrét óvatosan összeszurkáljuk úgy, hogy a hús ne sérüljön meg. Olajjal bedörzsöljük a...
Elkészítési idő: