Családireceptkönyv.hu

Bolognese ragu (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


70 dkg darált pulykacomb
1 nagy vöröshagyma
100 gr sárgarépa
3 ek. kókuszolaj
300 gr csiperke gomba
két szár halványító zeller
450 gr sűrített paradicsom
4 gerezd fokhagyma
só, bors, oregano, bazsalikom

Elkészítés:


Először készítsd el a bolognai ragut: kókuszolajon dinszteld meg az apróra vágott vöröshagymát, majd rakd hozzá a darált pulykahúst is és állandó kevergetés mellett főzd kicsit, utána rakd hozzá az apróra vágott gombát, sárgarépát és a zeller szárakat is és öntsd fel sűrített paradicsommal, majd fedő alatt párold meg a ragut. Legvégül fűszerezd meg ízlés szerint sóval, borssal, bazsalikommal, oregánóval és nyomj bele présen keresztül legalább 4 gerezd fokhagymát is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Sajtos-tejfölös csirke
Sajtos-tejfölös csirke

A csirkemellet alaposan megmossuk, majd félbevágjuk mind a 4 fél darabot, így lesz 8 szelet csirkemellünk, amiket sóval, borssal picit meghintünk. Előveszünk egy serpenyőt, belete...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Bakonyi pulykaragu zsemlegombóccal
Bakonyi pulykaragu zsemlegombóccal

Hagymát olajon megpirítunk, sorban beletesszük az apróra vágott zöldségeket. Felöntjük, és puhára főzzük. Tejfölt, tejszínt, lisztet simára keverünk, összefőzzük a többivel. A hú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mézes-Szezásmos Csirke
Mézes-Szezásmos Csirke

Egy csirkemellet felkockázunk,esetleg csíkokra vágjuk. A bundához valókat csomómentesen elkeverjük, beletesszük a kockára vágott csirkemellet, majd bő olajban ropogósra sütjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Rita
Gombás tejszines mustáros csirkecsikok
Gombás tejszines mustáros csirkecsikok

A megtisztitott csikokra vágott húst egy serpenyőben a felforrósitott olajon fehéredésig piritjuk, majd hozzáadjuk a felcsikozott gombát. Izesitjük sóval, borssal és addig pároljuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk