70 dkg darált pulykacomb
1 nagy vöröshagyma
100 gr sárgarépa
3 ek. kókuszolaj
300 gr csiperke gomba
két szár halványító zeller
450 gr sűrített paradicsom
4 gerezd fokhagyma
só, bors, oregano, bazsalikom
Először készítsd el a bolognai ragut: kókuszolajon dinszteld meg az apróra vágott vöröshagymát, majd rakd hozzá a darált pulykahúst is és állandó kevergetés mellett főzd kicsit, utána rakd hozzá az apróra vágott gombát, sárgarépát és a zeller szárakat is és öntsd fel sűrített paradicsommal, majd fedő alatt párold meg a ragut. Legvégül fűszerezd meg ízlés szerint sóval, borssal, bazsalikommal, oregánóval és nyomj bele présen keresztül legalább 4 gerezd fokhagymát is.
A csirkemellet kicsontozzuk, és feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel, és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és beleforgatjuk a húsokat. Egy kivajazott tepsibe fektetjük a csirk...
Elkészítési idő: 1 oraA hagymát megfonnyasztom pici olajon, azt olvastam, ilyenkor kell hozzáadni a pirospaprikát, mert ilyenkor jön elő a színe. Beleborítom a csirkét és megpirítóm, majd felöntöm pi...
Elkészítési idő: