70 dkg darált pulykacomb
1 nagy vöröshagyma
100 gr sárgarépa
3 ek. kókuszolaj
300 gr csiperke gomba
két szár halványító zeller
450 gr sűrített paradicsom
4 gerezd fokhagyma
só, bors, oregano, bazsalikom
Először készítsd el a bolognai ragut: kókuszolajon dinszteld meg az apróra vágott vöröshagymát, majd rakd hozzá a darált pulykahúst is és állandó kevergetés mellett főzd kicsit, utána rakd hozzá az apróra vágott gombát, sárgarépát és a zeller szárakat is és öntsd fel sűrített paradicsommal, majd fedő alatt párold meg a ragut. Legvégül fűszerezd meg ízlés szerint sóval, borssal, bazsalikommal, oregánóval és nyomj bele présen keresztül legalább 4 gerezd fokhagymát is.
A csirkehúst csíkokra vágom, sózom, borsozom és 1 ek zsíron megpirítom, majd félre teszem. A maradék zsíron megdinsztelem a kockára vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsibemell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk. Az almát kis kockákra vágjuk.Serpenyőbe cukrot szórunk,karamellizálljuk,majd az almát ráöntjük,átforgatjuk benne, majd a csibeme...
Elkészítési idő: 1 öra Nehézség: KözepesA szalonnát felkockázom, és megpirítom a zsíron. Később hozzáadom a nagyobb kockára vágott vörös és lila hagymát. Megpárolom, beleteszem az áttört fokhagymát és a csíkokra vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat sózzuk és borsozzuk, majd átkenjük olívaolajjal és beleforgatjuk a parmezánba. Ezt követően minden húst betekerünk 1-2 szelet baconbe. Ha a bacon szeletek kicsik, akkor t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű