1 kg csirkemell
1 doboz kukorica
2 dl főző tejszín
só
bors
kakukkfű
liszt
kevés tej
fokhagyma
A csirkemellet felkockázom, sózom, borsozom, fokhagymával ízesítem és serpenyőben kissé megpirítom, hogy a nedvessége elfőljön.
A tejszínt 2 evőkanál lisztel és kb. 1 dl tejjel elkeverem, teszek hozzá kb. 1 teáskanál kakukkfüvet és ízlés szerint sót, borsot.
A csirkemellet a kukoricával összekeverem és egy hőálló tálba rakom.
A tejszínes keveréket ráöntöm a kukoricás csirkemellre.
A tetejére sajtot reszelek és 180 fokon kb 30 perc alatt megsütöm.
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra, a sajtot és a sonkát négy szeletbe vágjuk. A kiterített csirkemellek egyik olda...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst nem túl apró kockákra vágjuk. A vöröshagymát megpucoljuk, és fölkarikázzuk. Egy magas falú tapadásmentes serpenyőben fölmelegítjük az olajat, beleszórjuk a vöröshagymát é...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: NehézA húst sóval, borssal, fűszerkeverékkel ízesítjük, beszórjuk. Ráfektetjük a sajtszeleteket, sonkaszeleteket és baconnel körbetekerjük. Egy tepsit vagy jénai sütőformát kevés ola...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes