Csirkemell
Őrölt mustármag
Só
Tojás
Kókuszsír
“Őrölt mustármaggal ízesített, majd sózott felvert tojásba forgattam, zsírban, hirtelen sütöttem a rántott husit.
http://paleovital.hu/?p=26185
A húst alaposan megmostam. Sóztam, borsoztam, olajban megforgattam, majd kevés vizet aláöntve közepesen meleg sütőben, alufóliával lefedve kb. 60 percig sütöttem. Eközben elkészíte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is tisztítsd meg a csirkemellet, és vágd ízlés szerint 2-3 szeletbe. Sózd és borsozd. Tisztítsd meg a csirkemellet, vágd szeletekbe, sózd és borsozd A sárgarépát és a cuk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst megmossuk, leszárogatjuk. Utána egyenként lapjában bevágjuk és kihajtjuk, hogy egyenletes vastagságú, nagyobb nyitott szeletet kapjunk. Ezután kb. fél centi vastag, téglalap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, besózzuk. Kevés olajat hevítünk egy serpenyőben, a hús mindkét oldalát elősütjük egy-egy perc alatt. A szeleteket tűzálló tálba tesszük egy...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű