1 pohár mag
4 pohár víz
2-3 ek gyümölcspép (mazsola, datolya)
1 pohár magot 4 pohár vízzel és 2-3 evőkanál gyümölcspéppel (mazsola, datolya) turmixold össze
Érdemes leszűrni a keveréket, úgy finomabb
A sűrűjét külön meg lehet enni, vagy krémet lehet készíteni belőle
A burgonyát megfőzzük,héját lehúzzuk és burgonya nyomón keresztül áttörjük. A burgonyát kihűtjük.(25 dkg-nak kell lenni tisztán) A tojásokat a sóval felverjük,hozzá keverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csepleszeket (sertés hashártya) langyos vízben többször átmossuk, majd egy tálka hideg vízben félretesszük. A hagymákat megtisztítjuk. A vöröshagymákat apróra felkockázzuk, és m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLábosba mérjük a hozzávalókat és felforraljuk. Forrástól számított 10 percig kis lángon főzzük tovább, éppen csak gyöngyözzön a szirup. Áttöltjük az egészet egy tálba és folyamato...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű