menu

Családireceptkönyv.hu

Petrezselymes karfiolpüré (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 fej karfiol
só, szerecsendió
3 púpozott ek. kókuszzsír
egy csokor friss petrezselyemzöld

Elkészítés:


A karfiolt rózsákra szedjük, és sós vízben puhára főzzük.
A főzőlé nagyobb részét leöntjük róla, kb. egy dl maradjon azért, annál krémesebb lesz majd a püré.
Szerecsendiót reszelünk rá, hozzáadjuk a kókuszzsírt és botmixerrel pépesítjük. Ha szükséges, sózzuk, végül friss petrezselyemzöldet keverünk bele.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://paleolitwebshop.hu/paleo-receptek-kepekkel/user-item/514-palanett/45-koretek/86-petrezselymes-karfiolpure-paleo-palanett.html

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Rizsköret garnélával
Rizsköret garnélával

A kész rizsbe keverni a laza rántottát és a vajon párolt,fűszerezett-só, fokhagyma...-garnélát.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tormás palacsinta
Tormás palacsinta

Öntsük a lisztet egy keverőtálba, szórjuk rá a sütőport és a sót. Üssük hozzá a tojást, tegyük bele a lereszelt tormát és a vékony csíkokra felmetélt bazsalikomlevelet. Adjuk hozzá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SÜLT KARFIOL
SÜLT KARFIOL

A fűszereket összekeverem, majd a lecsepegtetett karfiollal és az olajjal összeforgatom. Egy tepsit kibélelek sütőpapírral, ráhalmozom a fűszeres karfiolrózsákat és 180 fokra előm...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Főtt krumpli mikróban
Főtt krumpli mikróban

A megpucolt, kockára vágott burgonyát sóval elkevered és lefedve 5 percre (2 adag) a mikróba teszed 100%-ra. Ha a krumpli öreg és száraz, a mikróba tétel előtt tegyél bele kb. 10 c...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk