1 fej karfiol
só, szerecsendió
3 púpozott ek. kókuszzsír
egy csokor friss petrezselyemzöld
A karfiolt rózsákra szedjük, és sós vízben puhára főzzük.
A főzőlé nagyobb részét leöntjük róla, kb. egy dl maradjon azért, annál krémesebb lesz majd a püré.
Szerecsendiót reszelünk rá, hozzáadjuk a kókuszzsírt és botmixerrel pépesítjük. Ha szükséges, sózzuk, végül friss petrezselyemzöldet keverünk bele.
http://paleolitwebshop.hu/paleo-receptek-kepekkel/user-item/514-palanett/45-koretek/86-petrezselymes-karfiolpure-paleo-palanett.html
A kész rizsbe keverni a laza rántottát és a vajon párolt,fűszerezett-só, fokhagyma...-garnélát.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖntsük a lisztet egy keverőtálba, szórjuk rá a sütőport és a sót. Üssük hozzá a tojást, tegyük bele a lereszelt tormát és a vékony csíkokra felmetélt bazsalikomlevelet. Adjuk hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA fűszereket összekeverem, majd a lecsepegtetett karfiollal és az olajjal összeforgatom. Egy tepsit kibélelek sütőpapírral, ráhalmozom a fűszeres karfiolrózsákat és 180 fokra előm...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA megpucolt, kockára vágott burgonyát sóval elkevered és lefedve 5 percre (2 adag) a mikróba teszed 100%-ra. Ha a krumpli öreg és száraz, a mikróba tétel előtt tegyél bele kb. 10 c...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű