4 dkg zabpehely
víz
kis édesítő
fagyasztott meggy (100 g)
vaníliás fehérjepor
40 g zabpelyhet kétszeres mennyiségű vízzel 2 percre mikróba tettem, kis édesítőt, vaníliás fehérjeport és fagyasztott meggyet (100 g) tettem bele. Egy keverés után a forró kása felolvasztja a meggyet, a jéghideg gyümölcs pedig ehetőre hűti a kását.
A húst (egészben), a zöldségeket (felvágva nem túl kicsire), a hagymát (felkarikázva nem túl vékonyra) feltesszük főni annyi vízben, hogy ellepje, 2-3 babérlevelet és sót teszünk b...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz1. A tejszín legyen NAGYON lehűtve és legyen legalább 30% zsírtartalmú. Még jobb, ha sikerül 33-35%-osat venni. Legjobb volt nekem eddig a Metro-ban kapható Debic. Akár még egy fé...
Elkészítési idő: 1 ó Nehézség: KönnyűA leveleket szedjük le a csőről, kissé mossuk meg, majd a levelek felét rakjuk le egy nagyméretű edény aljába. Erre tegyük a csöveket, végül pedig egy réteg levéllel fedjük be. Önt...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: Könnyű