1 karfiol
5 db répa
200 gr brokkoli (lehet mirelit is)
1 csokor petrezselyem
pár evőkanál kókuszolaj
Először is szedd rózsáira a karfiolt, majd aprítsd össze apró, rizsszerű darabokra és 2 evőkanál kókuszolajon, fedő alatt párold meg közepes lángon 5 perc alatt, majd rakd félre.
A répát pucold meg, mosd meg és vágd fel félkarikákra. A brokkolit is vágd fel kisebb szeletekre és a répával együtt párold meg. Ha elkészültek, akkor rakj 2-3 evőkanál kókuszolajat egy nagy serpenyőbe, rakd bele az apró karfiol darabkákat, a brokkolit, a répát és kicsit pirítsd át. Sózd meg és a sütés vége felé szórd rá az apróra vágott petrezselymet is.
http://www.szer-etet.hu/baconbe_teker_sult_csirkemaj_paleo_rizi_bizivel
elkészítés A sajtot lereszeljük, összekeverjük a tojásokkal, sóval, borssal, petrezselyemmel. Kis golyókat formázunk lisztbe mártott kézzel. Zsemlemorzsába forgatjuk, és forró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk, kis kockákra vágjuk, sózva feltesszük annyi vízzel, amennyi épp ellepi. Amikor megfőtt, krumplinyomóval a saját vizében pürésítjük. Aztán lassan beledolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zabot felengedjük annyi vízzel/tejjel (én csak vízzel dolgozom, tökéletes), amennyit felvesz, hogy jó sűrű trutyivá ázzon 5 perc múlva. Ez szemmértékre 2 dl, úgyhogy ne méregesd,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat meghámozzuk, majd keresztben kb. félcentis sávokban bevagdaljuk, ne vágjuk át teljesen, az alján hagyjunk 1 centit kb. A végeredmény kopoltyúszerű képződmény lesz. :)...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű