1 karfiol
5 db répa
200 gr brokkoli (lehet mirelit is)
1 csokor petrezselyem
pár evőkanál kókuszolaj
Először is szedd rózsáira a karfiolt, majd aprítsd össze apró, rizsszerű darabokra és 2 evőkanál kókuszolajon, fedő alatt párold meg közepes lángon 5 perc alatt, majd rakd félre.
A répát pucold meg, mosd meg és vágd fel félkarikákra. A brokkolit is vágd fel kisebb szeletekre és a répával együtt párold meg. Ha elkészültek, akkor rakj 2-3 evőkanál kókuszolajat egy nagy serpenyőbe, rakd bele az apró karfiol darabkákat, a brokkolit, a répát és kicsit pirítsd át. Sózd meg és a sütés vége felé szórd rá az apróra vágott petrezselymet is.
Üveg vagy porcelán tálban (vagy ép zománca edényben, műanyag tálban) az olajat összekeverjük a citromlével. A keverést műanyag- vagy fakanállal végezzük (a fémeszköz a C...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot,sajtot,cukkinit,a képen látható módom,olajozott sütőedénybe rakom,kicsit sozom,kevés olajjal meglocsolom,majd sütöm,kb 30-percig. Tejfölt,tojással kikeverem,ízesítem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát hámozás és tisztítás után vékony karikákra fölszeljük. Megtisztítjuk a fokhagymát. Egy tálban beleöntjük a tejszínt, 100 g reszelt sajtot, fokhagymapréssel bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk, meghámozzuk, 2x2 cm-es kockákra vágjuk, majd sós vízben félpuhára főzzük. A petrezselyemzöldet felaprítjuk. Egy serpenyőben vajat melegítünk, és 2 másodp...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű