8 kicsi csirkemellfilé
só, frissen őrölt bors
1 csokor snidling
fél dl olívaolaj
A megmosott, leszárított csirkemelleket tenyérrel kicsit meglapítjuk, sóval, borssal, az aprított snidlinggel ízesítjük, és meglocsoljuk az olívaolajjal. Hűtőbe tesszük pácolódni.
A pácolt csirkemelleket a pácolóolajukkal, forró serpenyőben pirosra sütjük, pirítjuk.
www.bodybuildingbolt.hu
A csirkemellet falatnyi kockákra vágjuk. A pác hozzávalóit összekeverjük, a húsra öntjük, 1/2-1 órát hűtőbe tesszük. A csirkehúst a paprikákkal és a hagymával váltakozva nyársra...
Elkészítési idő:Először a pácot készítjük el, jól összekeverjük a hozzávalókat és beleforgatjuk a csirkecombokat. Lefóliázott tálban tartjuk egy napig, közben megforgatjuk, hogy mindenhova kerüljö...
Elkészítési idő:A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk. A lisztet egy tányérba öntjük, egy másik tányérba ütjük a tojásokat, felverjük, majd a tejjel elkeverjük. A húso...
Elkészítési idő: 40 min1. A hagymát és egy paprikát megtisztítunk, majd felvagdossuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húsokat. 2. A paradicsomot és a másik paprikát összeturmixoljuk és rá...
Elkészítési idő: