8 kicsi csirkemellfilé
só, frissen őrölt bors
1 csokor snidling
fél dl olívaolaj
A megmosott, leszárított csirkemelleket tenyérrel kicsit meglapítjuk, sóval, borssal, az aprított snidlinggel ízesítjük, és meglocsoljuk az olívaolajjal. Hűtőbe tesszük pácolódni.
A pácolt csirkemelleket a pácolóolajukkal, forró serpenyőben pirosra sütjük, pirítjuk.
www.bodybuildingbolt.hu
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a méz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKészítsük elő az eszközöket: 3 tál, villák, nagy serpenyő sütéshez, konyhai papírtörlővel letakart tál, a csirkék forgatásához húsfogó, vagy fémlapát 1. A csirkemellet konyhai p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPároljuk meg a hagymákat a zsiradékon, öntsük rá a vizet, majd rakjuk bele a húst. Várjuk meg még kiengedi a hús a levét, ekkor tegyük bele a fűszereket és főzzük meg. A főzés vég...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a pácot: a hagymát kockára vágjuk, hozzáadjuk a szójaszószt, vodkát és a borsot, a gyömbért, majd botmixerrel pürésítjük. Ebbe a masszába beletesszük a kockára vágott c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű