4 db egész csirkecomb
kókuszolaj
fűszerek tetszés szerint: majoranna, kakukkfű, örölt kömény, oregano, bazsalikom, őrölt chili, őrölt bors
só (a sütés után sózd csak)
Pácold be a csirkecombokat a kókusz olajba és a fűszerekbe és hagyd állni, a legjobb ha egy egész éjszakán keresztül pácolódik sütés előtt.
Ha letelt a pácolási idő, én először 150 fokos légkeveréses sütőben 20 percig szoktam, majd 160 fokra felveszem és úgyis 20 percig sütöm, majd 170 fokon 10 percig, 180 fokon 10 percig és legvégül 190-200 fokon is 5-10 percig, hogy jól megpirul a husi bőre. A sütési idő sütőnként eltérő lehet, tapasztald ki, hogy nálad melyik a legjobb hőfok és sütési idő.
a szalonnát fel kockázom és ki sütőm,ki szedem belöle a pörcöt és bele teszem a hagymát és a gombát mikkor meg pirult a gomba és a hagyma bele teszem a lecsót fűszereket és a fok h...
Elkészítési idő: 40 percÁllítsd a sütőt 200 C fokra. Keverd össze a mézet, mustárt, olajat és a sót, borsot. Forgasd a pácba a csirke darabokat. Törd apróra a a kukoricapelyhet. Szedd le a húsról a fe...
Elkészítési idő:A tésztához 500 g karfiol 100 g szezámliszt 20g utifűmaghéj 1 ek libazsír 1 kávéskanál só A morzsához 1 ek libazsír szezámmag egy kevés liszttel összekeverve 100 g sül...
Elkészítési idő: