1/2 kg csirke (mell, vagy comb filézve)
2 evőkanál mustár
1 evőkanál méz
2 evőkanál olaj
só, bors,
natúr kukoricapehely
Állítsd a sütőt 200 C fokra.
Keverd össze a mézet, mustárt, olajat és a sót, borsot.
Forgasd a pácba a csirke darabokat.
Törd apróra a a kukoricapelyhet.
Szedd le a húsról a felesleges pácot és forgasd meg a kukoricapehelyben.
Tedd egymás mellé a sütőpapírra és 15-18 perc alatt süsd ropogósra!
A hagymát apróra vágjuk és kókuszzsíron megpirítjuk, majd a kockára vágott csirkemellet is hozzáadjuk esetleg pici fűszerrel tetszés szerint ízesítjük. A cukkini belsejét kikanala...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. 2. A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük. 3. Formá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirke belső üregébe tesszük a fűszerek keverékét, és a citromot. Külső felét sózzuk és borsozzuk, majd egy serpenyőben olíva olajon körbe pirítjuk. Tepsibe tesszük és kb . 1...
Elkészítési idő: kb1-11/2 óra Nehézség: Könnyű