500 g csirkemell
fűszerek: update barbecue fűszerkeverés, fokhagyma, bors
Sajt ízlés szerint (nálam most light és füstölt trappista sajt szeletelve)
Bacon
A kuglóf formát baconnel kibéleljük, a fűszeres hús szeleteket és a sajtot rétegezzük, majd visszahajtjuk rá a bacont. 200 fokon letakarva sütjük 45 percig, majd a fóliát levéve még 220 fokon 20 percig, hogy jó ropogós legyen.
A hozzávalókat össze keverem beleforgatom a csirkeszárnyakat 180-200 fokon tűpróbáig sütöm
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehúst csíkokra vágom, sózom, borsozom és 1 ek zsíron megpirítom, majd félre teszem. A maradék zsíron megdinsztelem a kockára vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkés alaposan mossuk meg, majd töröljük szárazra. A fűszereket keverjük össze, majd a csirke belsejét, és a bőr alatti részeket alaposan szórjuk meg, dörzsöljük be a fűszerke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst apró kockára vágjuk, megszórjuk fűszerkeverékkel. A hagymát kókuszolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, fehéredésig kevergetjük, beleöntjük a zöldbabot (nem engedtem ki,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű