6 db tojás
egy közepes méretű, apróra vágott lilahagyma (vagy vöröshagyma)
4-5 kk. Dijoni mustár
2 ek. kacsa- vagy libazsír
apróra vágott petrezselyem ízlés szerint
só, bors ízlés szerint
Főzz jó keményre a 6 db tojást, majd pucold meg őket és egy tálkában egy erős villával törd jól össze. Majd keverd hozzá a többi fenti hozzávalót is és ízesítsd a fűszerekkel ízlés szerint.
A kelkáposztát sós vízben megfőzzük, utána kivesszük, lecsepegtetjük. Húsdarálón ledaráljuk vagy villával összetörjük. A masszához keverjük a tojást, fűszerezzük. Zsemlemorzsában...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEzt a levet a rákos betegeknek kísérletezték ki. Nemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszaépíti a vörös vérsejteket és energiát biztosít a betegségtől legyengült szervezetnek...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz6 tojas fehérjét 1 ek eritrittel kemény habbá vertem, vanília rúd kikapart belsejével felforraltam egy liter tejet, abba evőkanállal kiszaggattam a habgaluskákat, mindket oldalukat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű