26 és 29 cm formához
3-4 tojás
12-18 dkg cukor
10 14 dkg liszt
7-10 dkg margarin
forma kenéséhez: kis margarin
1 z. pudingpor
0,5 dl tej
2 ek. cukor
gyümölcs
Habbá verjük a tojások fehérjét, hozzáadjuk a sárgáját és tovább verjük.
Belekeverjük a cukrot, lisztet és a megolvasztott,langyos margarint.
Kizsírozott formába öntjük.180 fok kb.15 perc.
Kivenni a formából,hűlni.
Elkészítjük a pudingot, ráöntjük. Kirakjuk gyümölccsel.
Díszíthetjük tejszínhabbal.
, némi sütési rutinnal rendelkező háziasszonynak nem okozhat gondot. Az eredetihez leginkább hasonló, könnyen beszerezhető alapanyagokból készült receptet osztok meg veled. D...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta alapanyagokat összegyúrjuk, tortaformába nyomkodjuk. A mák kivételével mindent összekeverünk, felezzük. A felébe kerül a mák. A tésztát a közepére kanalazzuk felváltva....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítjük a piskótát. A sütése: 150-180 fokra előmelegített sütőben Kb. 40-50 percig. A mazsolát forró vízzel kell felengedni, hogy megszívja magát, és egy kis rumaromát is tegy...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütő előmelegítjük 175 fokra. A tojások sárgáját nagyon habosra keverjük a cukorral, majd hozzá adjuk a citrom héját. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, ebből két ek-nal a...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű