26 és 29 cm formához
3-4 tojás
12-18 dkg cukor
10 14 dkg liszt
7-10 dkg margarin
forma kenéséhez: kis margarin
1 z. pudingpor
0,5 dl tej
2 ek. cukor
gyümölcs
Habbá verjük a tojások fehérjét, hozzáadjuk a sárgáját és tovább verjük.
Belekeverjük a cukrot, lisztet és a megolvasztott,langyos margarint.
Kizsírozott formába öntjük.180 fok kb.15 perc.
Kivenni a formából,hűlni.
Elkészítjük a pudingot, ráöntjük. Kirakjuk gyümölccsel.
Díszíthetjük tejszínhabbal.
A vajat a porcukorral habosra keverjük. A tojássárgáját egyesével lassan hozzákeverjük, majd az étcsokit is. A tojásfehérjét a kristálycukorral habosra verjük, majd a...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA tésztához a fehérjét habbá verjük, a sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a diót, végül kanalanként a vizet. A lisztet összeszitáljuk a szódabikarbónával, a ma...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűTegyük egy mélyebb tálba a krém hozzávalóit. Botmixerrel pürésítsük simára, majd felhasználásig tegyük hűtőbe. Egy tálban keverjük össze a liszteket a sütőporral és vaníliával....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztához kemény habbá verjük a tojások fehérjét a cukorral, majd a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk, és tovább verjük. Majd hozzákeverjük a lisztet, végül a megolvasztott,...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű