26 és 29 cm formához
3-4 tojás
12-18 dkg cukor
10 14 dkg liszt
7-10 dkg margarin
forma kenéséhez: kis margarin
1 z. pudingpor
0,5 dl tej
2 ek. cukor
gyümölcs
Habbá verjük a tojások fehérjét, hozzáadjuk a sárgáját és tovább verjük.
Belekeverjük a cukrot, lisztet és a megolvasztott,langyos margarint.
Kizsírozott formába öntjük.180 fok kb.15 perc.
Kivenni a formából,hűlni.
Elkészítjük a pudingot, ráöntjük. Kirakjuk gyümölccsel.
Díszíthetjük tejszínhabbal.
A piskótát 3 lapba vágjuk. Az alsó és középső lapra körbe, csíkonként váltakozva habzsákból rányomjuk a meggyes krémet és a tejszínhabot. A tejszínből annyit hagyjunk, hogy jusson...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: NehézNew Yorki sajttorta eperrel Bonnie2014. May. 04.Hozzászólások (0)Nyomtatás242 new yorki sajttorta Az idei anyák napjára készült a torta. Nagy kedvenc, bármikor képes vagyok meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTöltelék előkészítése: Az almát meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A diót apróra vágjuk, a cukorral és fahéjjal összekeverjük. Tészta készítése: A vajat a cukorral és a v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a krémet készítjük el. A tejszínt, a csokoládét és a vaníliát lassú tűzön, kevergetve felforrósítjuk annyira, hogy a csokoládé teljesen elolvadjon. Behűtjük a krémet, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű