)Blatul l-am facut din 9 albusuri batute spuma cu 9 linguri de zahar ,9 linguri faina,200 g de nuca macinata grosier,50 g unt,si 1lingura de praf de copt!Prima crema,700 g ciocolata de caramel 400 gr frisca,o lingurita de gelatina si o cutie mascarpone(am preparat-o ca si un mousse)am amestecat in ea si biscuiti oreo macinati,blat,crema de ciocolata alba cu mascarpone:8 galbenusuri,10 linguri de amidon,300 g zahar,1 kg lapte gras si 300 g ciocolata alba,le-am amestecat pe foc domol pana sa facut ciulama,dupa ce sa racit am spumat 200 g unt cu 100 frisca si 250 mascarpone,am pus cate putin din crema fiarta foarte bine racita,strat de crema de cioco alba cu nuci pralinate,strat de caramel facut in casa,snikers si restul cremei.
Az étcsokit gőz felett olvaszd fel. Ha már félig kihűlt, keverd össze a porcukorral, a vaníliás cukorral és a vajjal. Egyesével add hozzá a tojássárgákat, és keverd habosra. A fehé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot összekeverjük 6 kanál porcukorral, 2 kanál zselatinnal és felmelegítjük (de nem forraljuk). Ha kihűlt, hozzáeverjük a tejszínt --> ráöntjük a piskótára (a kapcsos form...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőmelegítjük a sütőt 180-200 fokra és előkészítünk egy 18 cm átmérőjű tortaformát. Ha nem szilikon, akkor sütőpapírral béleljük ki, ha szilikon, akkor semmi teendőnk. 2. Szétvála...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tésztához szétválasztjuk a tojásokat, a sárgáját kihabosítjuk a cukorral. Hozzáadjuk az olajat, és csomómentesre dolgozzuk a kapott masszát. A sütőport és a lisztet összekeverjük...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű