Családireceptkönyv.hu

348. Pita 2.


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


előtészta: / kovász:
30 dkg liszt
7 g porélesztő
3,5 dl víz
tészta: 1 kg liszt
1 mk porélesztő
5 dl víz
1 ek só

Elkészítés:


Dagaszt 30 p kel.
Átgyúrni 40 p kel
Osztani 30 p kel
Kerekre nyújtani, 15.20 cm,addig kel mig sütő melegszik.
Rácson sütni
220 fok 8 - 9 perc

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Sajttal szórt fokhagymás baguett
Sajttal szórt fokhagymás baguett

http://aranytepsi.blogspot.hu/2013/07/sajttal-szort-fokhagymas-tejfolos.html

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Croasan kifli
Croasan kifli

Elkészítése: A tejben felfuttatjuk az élesztőt, és a tésztát összedolgozzuk. Az összedolgozott tésztát nem kell külön keleszteni, a műveletek egymás után következnek. 8 gombócot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Puha joghurtos zsemle
Puha joghurtos zsemle

A lisztet a dagasztó tálba teszem . A közepén kis fészket alakítok ki . Belekanalazom a mézet . Rámorzsolom az élesztőt . Felöntöm egy kevés meleg vízzel és hagyom , hogy felfusson...

Elkészítési idő: 2 óra 10 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk