előtészta: / kovász:
30 dkg liszt
7 g porélesztő
3,5 dl víz
tészta: 1 kg liszt
1 mk porélesztő
5 dl víz
1 ek só
Dagaszt 30 p kel.
Átgyúrni 40 p kel
Osztani 30 p kel
Kerekre nyújtani, 15.20 cm,addig kel mig sütő melegszik.
Rácson sütni
220 fok 8 - 9 perc
210 fokos sütőbe sütjük.
Elkészítési idő: 2 óraHozzávalókat összedagasztom, majd duplájára kelesztem. 10 részre osztom, egyenként kisodrom és feltekerem. tepsibe rakom, lekenem tojással, reszelt sajttal megszórom. majd újra kel...
Elkészítési idő:Oyan,mint a krumplis lángos
Elkészítési idő:akinek van esetleg iró vagy savó.. ezekhez teszem az előző este elkészített kovászt... alaposan kidagasztom...szép síma felületű legyen... 40 percig kelesztem... átmozgatom egy k...
Elkészítési idő: