3x2 tojásból piskóta
krém:200 ml tejszín
200 g étcsoki
200 g vaj
80 g cukor
Tejszín csoki sűrűre főzni,teljesen kihűteni.
Vaj,cukor 10 percig habosítani,bele a kihűlt csoki.
Tetejére:kakaópor és reszelt csoki
12 db meggy és a krémből kis halmok.
160 fok 15 perc sütés
20 cm nyitható tortaforma
A tejet csipet sóval felteszem forrni. Ha már melegszik, hozzáadom a vajat és a cukrot. Ha pedig már forró, de még nem forr, hozzáadom a búzadarát, és a kókuszreszeléket, és folyam...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 2 db piskótát megsütöm és amikor kihúlt félbevágom. Így lesz 4 rétegú a torta. Főzött csokikrém A tojást, cukrot, kakaóport, gőz felett addig keverem amíg besűrűsödik. Ezután...
Elkészítési idő: 2 óra + Nehézség: KönnyűAz egészet a burgonyapüré készítésével kezdtem. Ennek módját most nem írom le, mert ezt már mindenki ismeri. Amikor a püré elkészült, egy 24 cm-es kapcsos tortaformába szedtem a na...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegsütjük a kakaós piskótát, hagyjuk kihűlni. A töltelékhez a meggy levével és a cukorral megfőzzük a pudingot. Belekeverjük a rumaromát. A meggyből teszünk félre a díszítéshe...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes