500 g gesztenyemassza
250 g darált keksz
50 g olvasztott vaj
rumaroma
50 ml tej
Krémhez
50 dkg
25 dkg vénusz kocka
1 cs. vaniliás pudingpor
3 dl tej
20 dkg cukor
Tetejére
6dl habtejszin
3 kis csomag habfixáló
Hozzávalókat összegyúrjuk és egy sütőpapirral kibélelt tortaformába formázzuk.
Hütőbe tesszük egy órára.
Krém
A pudingport a tejjel és 10 dkg cukorral sűrűre főzzük,kihűtjük.
A margarint 10 dkg cukorral és a gesztenyével kikeverjük,és a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A piskótára kenjük a krémet,rá a tejszínhabot.Hűtőbe tesszük.
A répát lereszeljük.. -a cukrot +tojások sárgáját kikeverjük -belekeverjük az olajat -a lisztet elkeverjük a sütőporral ...majd a kettőt összekeverjük -hozzáadjuk a vaníliát...
Elkészítési idő: 30Szétválasztom a tojásokat.Sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral habosra keverem.A lisztet összekeverem a sütőporral.Hozzá adom a felvert tojás sárgájához.Fehérjét sóval kemény h...
Elkészítési idő: 2 óra