1 csomag színes száraztészta (pl.: fussili)
1 vödrös jó minőségű görög joghurt
30 dkg tálaló sonka (felvágott, színhús)
1 csomag (kisebb csomag) fagyasztott kukorica
2 db salátacukkini
só
bors
A száraz tésztát lobogó, sós vízben készre főzöm. A cukkinit apró darabokra vágom és megpirítom, majd hozzáadom a fagyasztott kukoricát és készre párolom (kevés víz). A tálaló sonkát szintén apró darabokra vagdosom, majd megpirítom. Valamennyi hozzávalót (pirított sonka, cukkini és kukorica, joghurt, só, bors) összekeverem a készre főtt tésztával.
Hidegen tálalom.
-a krumplit megmossuk,sós vizbeb héjában megfőzzük,leszűrjük,hűlni hagyjuk -a zöldségkeveréket sós vizben megfőzzük,leszűrjük -a krumplit meghámozzuk,kis kockákra vágjuk,összekev...
Elkészítési idő: 1oraA csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészült papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen olajos és hagyjuk kihűlni. A burgonyát felkockázzuk és...
Elkészítési idő: 25 perc1 tasak MAGGI Fortélyok tésztára Bolognai spagetti alap 1 darab citrom 1 mokkáskanál porcukor 2 darab babérlevél 4 dl víz 40 dkg csiperkegomba 1 fej vöröshagyma 3 evőkanál o...
Elkészítési idő: