- 400 g görög joghurt
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 db kígyóuborka
- 1 kis csokor menta
- 1 ek só
- ½ db citrom leve
◾️Az uborkát lereszeljük, besózzuk és egy fél órát egy szűrőben hagyjuk állni és lecsöpögni.
◾️A fél óra elteltével a maradék levét egy kanállal kinyomkodjuk, majd hozzáadjuk a görög joghurtot, az átpasszírozott fokhagymát, a citrom levét és a felaprított mentát.
◾️Alaposan összekeverjük, hagyjuk kicsit állni, hogy az ízek összeérjenek.
Apfelessig, Joghurt, Curry, Salz, Pfeffer, Schnittlauch und Öl miteinander verrühren. Äpfel, Sellerie und Eier untermischen.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot és a tejszínt keverjük össze alaposan, majd szórjuk bele a sót. Érdemes kóstolgatni, mert nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. Úgy érdemes sózni, hogy épp egy kicsivel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA céklát és a sárgarépát megfőzzük. A hagymát és az uborkát fél centis kockára vágjuk. A káposztát leöblítjük, hogy ne legyen nagyon savanyú, majd azt is apróra vágjuk. A megfőtt...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, közben a zöldségeket megtisztítjuk és apróra vagdossuk. A bacont megsütjük, a zöldségeket egy tálba tesszük. Az olívaolajat, a balzsamecetet és a mustárt öss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű