5 db. kivi
1 db. banán
1 kiskanál zselatinpor
220 g cukor
½ citrom kifacsart leve Elkészítés:
Vágjuk apróra a kiviket és a banánt. Nyomkodjuk szét a gyümölcsöket, majd keverjük hozzá a cukrot, a citromlevet és a zselatinport. Ezután tegyük fel a tűzre, és hagyjuk 5–7 percig, hogy kissé felforrjon. Készen is van, töltsük tiszta befőttes üvegekbe, és mehet a hűtőbe az édes finomság, majd onnan a friss szelet kenyérre.
Das Fleisch in Streifen schneiden und in einer beschichteten Pfanne im heißen Butterschmalz anbraten. Die geschnittene Zwiebel und die Champignons zum Fleisch geben. Wenn das Gemüs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--A spárgát megmossuk, eltávolítjuk a fás végeket. --Egy sütőpapírral bélelt tepsiben elrendezgetjük, meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd a 180 fokra előmelegített...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepes1. A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, olívaolajjal, himalaya sóval, borssal megszórjuk és nagy lángon sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. 2. Utána turmixgépbe tesszük, megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felhevített olajon megpirítjuk a lisztet. Beledinszteljük a vöröshagymát és a fokhagymát. A tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát. Visszatéve a lángra, beleöntjük a burgo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű