4 db nagyobb paradicsom
1 cukkini
1 padlizsán
3-4 mozarella sajt
1 kiskanál olivaolaj
1 gerezd foghagyma
2dl telföl
1 tojás
2 kanál reszelt parmezán
bazsalikum, só, bors, steak fûszersó
A zöldségeket és a mozarrellát vékony karikákra vágom, felváltva, egymást félig takarva egy tepsibe sorakoztatom. Betolom a sütôbe 180 fokon alsó-felsô sütéssel, 10 percre.
Sózom, borsozom, megszórom a steakfûszerrel.
A telfölt elkeverem az bazsalikummal, a tojással, az olivaolajjal, az összenyomott foghagymával és a parmezánnal.
Kiveszem a tepsit és ezzel lecsepegtetem, visszatolom és 200 °C-on még kb 10 percig sütöm, amíg szépen rápirul a telfölös-sajtos öntet.
Magában is nagyon finom, én azonban hús mellé köretként tálalom.
panyagokat - a lisztet, a sütőport, a fehéjat és a cukrot - összekeverjük, majd egy másik tálban a nedveseket - a tejet, az almaecetet, az almapürét és a vaníliát - úgyszintén, a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjuk a hagymát kockára. Pirítsuk olajon sóval, amíg fonnyadni nem kezd. Mehet rá a fokhagyma, a chili, a fajéj és a csoki. Kis lángon melegítsük, nehogy leégjen. Öntsük rá a konz...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. Meghámozom a hagymákat (hacsak nem ecetes gyöngyhagymát használok, amit elég egyszerűen csak leöblíteni), a fokhagymagerezdekkel is így teszek. A szejtánt - ha nem darabokban ér...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta fél adag mogyorós keksznek felel meg. Ha úgy érzed, hogy ilyen kis mennyiséggel nem dolgozol szívesen, akkor készíthetsz egész adag tésztát, és a másik felét süsd meg keks...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű