Kenyér
Friss spenót
Paradicsom
Olívaolaj
Sajt
A spenótleveleket kb. 1 perc alatt az olívaolajon megfonnyasztjuk, kicsi sót lehet tenni hozzá.
Rátesszük a kenyérre, arra paradicsomszeleteket és sajtot. Így sütőben megsütjük.
A paradicsomot pürésítjük a fokhagymával együtt. Majd összekeverjük a krémsajttal. Sóval, őrölt borssal, őrölt chilivel ízesítjük. Jól összekeverjük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűCook the Lentils: Combine the lentils water and salt in a saucepan. Cover and bring to a boil over medium high heat. about 6 minutes. Reduce heat to medium and cook for 20 to 25 mi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A padlizsánt felszeleteljük, majd kisebb kockákra vágjuk. Meglocsoljuk pici olívaolajjal, megsózzuk, és 180 C-os sütőben kb. 15 percig sütjük őket. 2. Miközben sül a padlizsá...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűApróra felvágom a póréhagymát, lereszelem a répát petrezselymet karalábét, cukkinit (ha éppen van otthon brokkolit és karfiolt is reszelek hozzá) hozzákeverek egy vagy két tojást z...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű