hozzávalók / 5 adag
A salátához
1 kg cékla (előfőzött)
3 db alma (édes)
A mártáshoz
450 g tejföl
160 g majonéz
1 ek mustár
1 teáskanál porcukor (ízlés szerint)
bors ízlés szerint
A céklát és az almát apró kockákra vágjuk.
A mártást összeállítjuk a hozzávalók alapos összekeverésével, majd az almás céklára öntjük.
Elkészítés 1. Az egyik cukkinit vékonyan felszeleteljük, a másik kettőt kisebb kockákra vágjuk. Az újhagymának levágjuk a zöld szárát, majd vékonyan felszeleteljük. A sajtokat egy...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kukoricákat kettévágom. A sütőt előmelegítem 200 C fokra. A vajat enyhén megolvasztom és belekeverem a fűszereket és a parmezán sajtot. Rövid időre hűtőbe teszem csak, hogy kenh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 230 fokra. Vágjuk ketté a karfiolt, majd szedjük szét a rózsáit. Egy közepes tálban keverjük össze a tészta hozzávalóit, majd minden karfiol rózsát keverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket lereszeljük, vagy robotgépben apróra daráljuk. A fél csésze sóval megsózzuk, és 20 perc elteltével kicsavarjuk. Egy lábasba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, ecetet, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű