menu

Családireceptkönyv.hu

Almás céklasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


hozzávalók / 5 adag

A salátához

1 kg cékla (előfőzött)
3 db alma (édes)

A mártáshoz

450 g tejföl
160 g majonéz
1 ek mustár
1 teáskanál porcukor (ízlés szerint)
bors ízlés szerint

Elkészítés:


A céklát és az almát apró kockákra vágjuk.
A mártást összeállítjuk a hozzávalók alapos összekeverésével, majd az almás céklára öntjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: lilia113
Zöldséges „túlélő” muffin
Zöldséges „túlélő” muffin

A szalonnát egy serpenyőben saját zsírján megpirítjuk. Hozzáadjuk a tojásokat, az aprított zöldségeket és az őrölt mandulával elkevert szódabikarbónát. Sózzuk és borsozzuk, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gyuszi
Füstölt sajtok
Füstölt sajtok

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vöröslencse fasírt
Vöröslencse fasírt

1 bogre voroslencse megfoz 3 bogre vizben; kesz lekapcsol a gaz; 1,5 bogre koftebulgur hozzakever, allni hagy 30 percet; 1-1 csokor petrus s zoldhagyma aprora vag; fel dl oli...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Csuri
Rántott sajt másképp
Rántott sajt másképp

1. A reszelt sajtot összekeverjük a liszttel, a tojással, az apróra vágott petrezselyemzölddel, a szerecsendióval, a sóval és a lereszelt fokhagymával. Puha, de nem folyó...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk