hozzávalók / 5 adag
A salátához
1 kg cékla (előfőzött)
3 db alma (édes)
A mártáshoz
450 g tejföl
160 g majonéz
1 ek mustár
1 teáskanál porcukor (ízlés szerint)
bors ízlés szerint
A céklát és az almát apró kockákra vágjuk.
A mártást összeállítjuk a hozzávalók alapos összekeverésével, majd az almás céklára öntjük.
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük. A morzsát olajon aranybarnára pirítjuk, beleforgatjuk a karfiolokat ès tálalás előtt meglocsoljuk tejföllel.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézMix all the sauce ingredients in a bowl and set aside. You can also add them directly to the pan at step 5. Heat oil over medium high heat in a large skillet. Add garlic and cook...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Melegítsd elő a sütőt 185 fokra. 2. Dobd a banánokat a keverőtálba és villával törd össze őket, majd öntsd rá a fehérbort, az olajat a cukrot és a fahéjat. Kufircold össze a c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a zellert megtisztítjuk, apróra vagdossuk és olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a babot és a kukoricát is. Felöntjük egy kevés vízzel, 1 dl bőven elég és belekeverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű