menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkemelles nudlisaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 gfagyasztott nudli
1 dbpirospaprika
2 dbuborka
1 dbkukoricakonzerv
1 dbcsirkemell
kínai fűszerkeverék
tartármártás vagy majonéz
só, bors

Elkészítés:




Egy edényben vizet forralunk, a fagyos nudliikat pedig beleöntjük a forró vízbe. Sózzuk, borsozzuk. 4-6 perc elteltével a nudlikat kimerjük a vízből. Ügyeljünk arra, hogy a nudli ne főjön szét.
A zöldségeket felszeleteljük vagy apróra vágjuk (ki mit szeret), egy tálba tesszük, hozzáadjuk kukoricát, a kockára vágott és pirított csirkemellet (a csirke fűszerezése ízlés szerinti, én csípős wok fűszerkeveréket használtam), rátesszük a tésztát, majd a majonézt (vagy tartármártást).
Az egészet alaposan elkeverjük, ízlés szerint ízesítjük, majd tálaljuk.

Csirkemelles nudlisaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar zselé
zselé

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: eva szucs
baracklekvár
baracklekvár

x

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Roberta
Töltött paradicsom
Töltött paradicsom

Az öntethez kikeverjük a tejfölt a majonézzel, majd hozzáadjuk a borsot. A kolbászt, és a sajtot apró kockára vágjuk, majd a kukoricával, és a snidlinggel együtt az öntethez adjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos zellerropogós
Sajtos zellerropogós

A megtisztított zellert és a sajtot reszeljük egy tálba, adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát, a tojást, a tejet és a lisztet. Ízesítsük sóval és borssal, majd hagyjuk áll...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk