1 adag
5 dkg sonka (szeletelt, minőségi)
10 dkg kecskesajt (francia soignon, sűrű, túró állagú)
1 ek főzőtejszín
1 ek olívaolaj
kakukkfű ízlés szerint (friss)
8 dkg madársaláta
1 szelet toast kenyér (pirítva)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint (frissen őrölt)
A kecskesajtot a tejszínnel és a mozsárban olívaolajjal megtört kakukkfűvel krémesre keverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Minőségi, szeletelt sonkába töltjük, feltekerjük.
A tányérra helyezzük, a pirítóst és a madársalátát mellérakjuk.
Megöntözzük az olívaolajjal, és borsot őrlünk rá.
cukrot a tojással ki keverjük, majd hozzá adjuk a többi hozzávalókat, ki dolgozzuk, majd hidegre tesszük kicsit pihenni,lehet darálni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Egy lábasban megolvasztjuk a vajat, majd beledobjuk az apróra tört csokit. Mielőtt teljesen kihűlne a csoki, megkenjük az ostyalapokat, és megszórjuk mogyoróval. Hi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggybefőttet leszűrjük, a levét félre tesszük. A meggyet hagyjuk egy szűrőben jól lecsöpögni. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját és a nyírfacukrot habosra keverjük egy robo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegpucoljuk és összevágjuk a gyümölcsöket. Az összevágott gyümölcsöket 1,5 liter vízbe, 2 kanál cukorral megfőzzük. A pudingot összekeverjük a tejjel, majd beleöntjük a leves...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű