50 dkg liszt,
18 dkg margarin,
2 dkg élesztő,
10 dkg porcukor,
3 tojássárgája,
1.5 dl tej.
Összedolgozás után három részre osztom , gáztepsi nagyra sodrom. Töltelék: 30 dkg dió vagy mák és 20 dkg kr. cukor. A lapok kenéséhez baracklekvár /jó kis házi én főzöm / . Csoki máz a tetejére
A húst megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk, a fűszerkeveréket ráöntjük, és jól összekeverjük, ha van, időnk kicsit állni hagyjuk. -2 kanál olajon megsütjük a húst. A burgonyát h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket megtisztítjuk, a meggyet kimagvaljuk, a meghámozott almát kisebb darabokra vágjuk. Egy kisebb fazékban, annyi vízben, hogy ellepje, feltesszük főni. Ízesít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű