70dk liszt 2 ráma 2db tejföl 1evk só egy kis vaj a kenés hez 20 dk reszelt sajt a tetejére
a rámát a tejföllel és a só val ki habosítani össze dolgozni a lisztel ki nyújtani a vajat szét keni ez után össze hajtogatni és eltenni a hűtőbe 2 órára piheni majd még 2x er ki nyújtani és pihentetni ez után ki nyújtani ujjnyi vastagra megkeni sós tojással és sajtal meg szórni derelye vágóval stanglikat vágni sütés 170 fok arany barnára
Megmossuk a szamócát, és előkészítjük a turmixot. A szamócából 3-4 szemet félreteszünk későbbre. A szamócát egy kevés tejjel a turmixba öntjük, és elkeverjük egyenletesre,...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA málnát turmixgépben vagy botmixerrel pépesítjük, majd átszűrjük. Ízlés szerint porcukorral és őrölt fahéjjal ízesítjük, összekeverjük a tejszínnel és annyi vízzel, hogy krémes le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű