2 kg szép piros paprika
1-3 db csípős... ki hogy szereti
4 fej hagyma
5 db szép piros érett paradicsom
1,5 dl olaj
1 ek. só
indet feldarabolva egy nagyobb lábosba teszem... alaposan szét főzöm... botmixerrel mixelem... jó krémessé teszem... mehet vissza a tűzre... most már tenni kell rá egy fedőt mert fröcsög...felfőzőm... megint mixelem alaposan... mikor jó krémes mehet vissza a tűzre... addig főzöm kevergetve míg el nem érem a íivánt sűrűséget... kifőzött üvegekbe rakom...nekem a kamrába vannak... felbontás után hűtőbe kell tárolni...
A megtisztított barackot a vízzel, a joghurttal, a sóval, a cukorral, a vaníliával és citromlével turmixoljuk. Tálkákba osztjuk, és 1-1 késhegynyi szegfűszeggel meghint...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA jól megmosott tüdőt, szívet, nyelvet fokhagymás, babérleveles, sóval, egész borssal ízesített vízben feltesszük főni és még beledobunk 1 nagy fej egészben hagyott, megtisztított...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűELKÉSZÍTÉS 2 l vizet odateszünk forrni a kanálnyi sóval és egy kicsi vajjal. Amíg a víz felforr addig a bacon szalonnát felvágjuk vékony csíkokra. A tésztát 3-4 darabra törjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű