2 csésze eritrit (stevia, xilit)
7 levendula szárai és virágai (és még néhány a díszítéshez)
2 csésze frissen facsart citromlé (kb. 10 citromból)
1/2 csésze frissen facsart limelé (kb. 4 limeból)
4 liter víz
A vizet és az édesítőnket egy lábosban felforraljuk, majd hozzáadjuk a levendula szárakat és virágokat, majd a citrom és lime leveket is. Elkeverjük, majd megvárjuk, míg szobahőmérsékleten teljesen kihűl,leszűrjük, majd hűtőszekrénybe tesszük.
A felszolgálás jégkockával és levendulával feldíszített poharakban a leglátványosabb! ;)
Az almát megpucoljuk, magházát kivágjuk, majd nagyobb szeletekre vágjuk, és rögtön citromos vízbe dobjuk, hogy ne barnuljon meg. A répát szintén megpucoljuk, majd felkarikázzuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított, megmosott fekete ribizli felét jégkockatartóba tesszük, felöntjük vízzel, és 2 órára befagyasztjuk. A maradék fekete ribizliből gyümölcscentrifugában levet nyerünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet és a tejszíneket felforraljuk, majd miközben főzzük, beletördeljük a fehércsokoládét és azt is felolvasztjuk. Hozzáadjuk a kakaóport, amit habverő segítségével csomómentes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük a bodza virágokat egy nagy fazékba, és öntsünk rá annyi vizet, hogy bőségesen ellepje. A virágokat nem szükséges megmosni, mert akkor sok ízanyagot veszítünk el vele. Adjuk...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű