- 2 fej közepes karfiol tisztítva
- 2 tojás fehérje
- 15 dkg sajt reszelve
- 2 evőkanál olaj
- 1 tk szárított rozmaringpor
- só
A karfiolt rózsákra szedjük és késes aprítóban összeaprítjuk. Egy konyharuhára tesszük, kinyomkodjuk a nedvességet belőle. Összekeverjük két enyhén felvert fehérjével, a sajttal és a rozmaringgal. Sózzuk, borsozzuk.
Sütőpapíron kiterítjük és 200 fokon kb 25 percig sütjük, amíg a széle pirulni kezd. Akkor rátesszük a feltétet és befejezzük.
Hagebutten waschen, Stiel und Fliege entfernen und mit wenig Wasser weichkochen. Erst durch ein grobes, dann ein feines Sieb passieren. Mus(750g) mit Gelierzucker und den übrigen Z...
Elkészítési idő:Az aprított karfiolt 4 percre mikróba tesszük, aztán egy tiszta konyharuhán át kinyomkodjuk a levét. Összegyúrjuk a többi hozzávalóval. Sütőpapírral bélelt tepsibe kör alakúra lapí...
Elkészítési idő: 30 perc