2 bögre liszt
1 bögre cukor
0,5 bögre étolaj
3 db tojás
1 csipet só
12 g sütőpor
10 g vaníliás cukor
12 g tejföl
1 üveg magozott meggy
A cukrot habosra keverjük a tojásokkal. Lassan adagolva hozzáadjuk az olajat.
A lisztet elkeverjük a sóval, sütőporral és a vaníliával. Beleforgatjuk a masszába, majd hozzáadjuk a tejfölt.
Kivajazott és lisztezett tepsibe öntjük. A tetejére rárakjuk a meggyet.
160 fokra előmelegített sütőben, tűpróbáig sütjük.
1. A vajat a cukorral habosra keverjük, majd a tojásokat egyenként hozzáadjuk. 2. A lisztet a keményítővel és a sütőporral elkeverjük, majd a vajas keverékbe dolgozzuk. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy közepes tepsi alját megolajozzuk (szórhatunk rá zsemlemorzsát). 2. Az almákat meghámozzuk, és vékony szeletekre vágva kibéleljük vele a tepsi alját. 3. A maradék hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze összetevőket és sütjük 180 ° C-on 20 percig. A hideg keksz vágott ketté. második Krém: Keverjük össze a puding cukorral és néhány evőkanál tej, és a maradék tejet...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA fügéket félbevágjuk és a félbevágott oldalukkal felfele betesszük a sütőbe (légkeverés, 190 fok), addig sütjük míg teljesen meg nem puhulnak kb. 15-20 perc. Mikor már kellően me...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű