20 dkg virsli
2 közepes krumpli
15 dkg kelkáposzta
1 kis fej hagyma
1,5 dl majonéz
só, bors
A krumplikat héjában megfőzzük, meghámozzuk, kihűtjük és kis kockákra vágjuk. A kelkáposztát csíkokra vágjuk és leforrázzuk. A hagymát felaprítjuk. Mindent egy tálba öntünk, majonézzel összekeverjük. Belekockázzuk még a virslit és sóval, borssal ízesítjük. Jól elkeverjük és hűtőben pihentetjük.
A sertésnyelveket megpucoljuk (középről az esetleges zsíros részt leszedjük, a nyelv felületéről amennyire tudjuk, a vastag réteget lehúzzuk), alaposan átmossuk. Kuktába beletesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKét folpack között “kinyújtottam” és ráreszeltem 3 főtt tojást (a folpackra szórtam egy kis őrölt garit). Feltekertem ; lapos, zsírozott jénaiba tettem ; tetejét megkentem zsírral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főtt tojásokat megtisztítjuk és felkockázzuk. Az őzgerincformát sonkaszeletekkel kibéleljük. Felaprítjuk a párizsit, uborkát és a hagymákat. A nyers tojást kikeverjük az olajjal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű