fok/perc
Csemege uborka: 85-25 vagy 90/30 vagy akár 80/20 is elég, hogy roppanós maradjon.
Kovászos uborka: 80/20 vagy 85/25
Csalamádé: 85/25 80/20
Svéd uborka: 85/25
Tv paprikában lilakáposzta: 95/30
Alma paprika: 80/20
Mama féle főtt paprika saláta: 80/20
Cékla:(főzött) 100/120
Minden lekvár: 95/30
Őszibarack befőtt: 90/30
Natúr málna, ribizli: 90/30
Natúr szamóca, meggy : 90/30
Reszelt, párolt alma: 80/20
Párolt lilakáposzta: 90/30
Padlizsánkrém: 95/30
Gomba párolva: 100/110 legközelebb 160 percig fogom
Szeletelt paradicsom sóval: 95/30
Sült paradicsom: 95/30
Lecsó húsféle nélkül: 95/30
Minden főtt készétel(töltött káposzta, pörkölt, gulyás, húslevesek, karfiolleves, lecsó kolbásszal, szalonnával,bolognai, stb. ) 100/120
Főtt készétel, amiben máj vagy gomba van (pl. májkrém, gombás bármi) : 100/160
Cukkinit csak reszelve 5 percig enyhén sós vízben főzöm, NEM AUTOMATÁZOM, forró, steril üvegbe forrón beletöltve törölközővel bélelt hűtőtáskába teszem 24 órára
A magas falú tálra rátesszük a szűrőt, a szűrőre a konyharuhát, és a konyharuhába beleborítjuk a dobozos tejfölt (keverés nélkül), és a joghurtot is ugyanígy. Egy villával picit ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNa malo ulja u dubljoj tavi isprziti na trakice i u brasno uvaljane komade puretine. kad su porumenili izvaditi ih u drugi sud sa poklopcem i ostaviti. 2. Na tavu gdje se przil...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegmossuk a zöldfűszereket, lecsepegtetjük, majd csokorba fogjuk és összekötjük úgy, hogy a babérlevelet a csokor szárára csavarjuk, mielőtt összekötnénk. Tekerhetjük gézbe is, de...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát egészben megfőzzük, majd megtisztítjuk. A tojásokat is megfőzzük és felkockázzuk a kolbásszal és sonkával együtt. A burgonyákat félbe vágjuk és kikaparjuk a belsejét....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz