nagyobb burgonya
szalonna
szeletelt sajt
friss csiperkegomba
fűszerek
olaj
fokhagyma
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd éles késsel keresztben bevagdossuk (kb. 3-4 milliméterenként).
A vágatokba beletesszük a szalonnát, a sajtot és a vékonyra felszeletelt gombát. Ha ügyesek vagyunk, tehetjük mind a hármat minden egyes vágatba, de tehetjük őket külön-külön is, ahogy nekünk tetszik.
A burgonyát kevés olajjal meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindegyiket egy-egy alufólia lapra tesszük. Akkora legyen, hogy majd be lehessen vele csomagolni a burgonyát.
A burgonyák mellé egy-egy gerezd fokhagymát teszünk, majd a burgonyát az alufóliába becsomagoljuk.
A burgonyákat 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ha szeretnénk, hogy a burgonya megpiruljon, akkor kicsomagoljuk, és addig sütjük, amíg meg nem pirul.
1. A hagymát meghámozzuk, felkockázzuk, 2 ek olajon üvegesre pároljuk. 2. Hozzáadjuk a rizst, kissé megpirítjuk, aláöntjük a húslevest, majd fedő alatt, mérsékelt tűzön puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókuszzsírt, a vízzel, a sóval, a mézzel összeforraljuk majd a tűzről levéve belekeverjük a tápiókalisztet. Hagyjuk állni 3-4 percet majd a kókuszlisztet és a tojást is belekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Tomaten halbieren, in der Pfanne anbraten, würzen, herausnehmen und beiseite stellen. Die Zwiebel, Knoblauch, Champignons, und den Schinken anbraten. Dann das Tomatenmark zufü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apró kockára vágjuk, és az olajon megdinszteljük. A répát és a káposztát gyufaszál méretűre vágjuk. A húst a hagymához adjuk, és megsütjük benne. Sózzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű