– 12 fej fokhagyma
– 1 kg méz
– 400 g búzaszem
– 400 g dió
– 15 citrom
Először a 400 g búzát tegyük bele egy tiszta edénybe, öntsünk rá vizet, és hagyjuk egy éjszakát állni. 10–12 óra elteltével öntsük le a vizet a szemekről, ismét töltsük fel vízzel az edényt, mossuk át a szemeket, majd az egészet egy gézen keresztül szűrjük le. Hagyjuk a búzát nedvesen az edényben, 24 óra elteltével be fog indulni a csírázási folyamat.
Ezután egy robotgépbe daráljuk le a kicsírázott búzát a megtisztított fokhagymával, dióval és 5 citrommal, ezeket héjastól kell felhasználni. A többi citromból a lét facsarjuk ki, és adjuk hozzá a korábbi keverékhez. A végén már csak a mézet kell beleönteni és egy fakanállal az egészet összekeverni. Befőttesüvegekben és a hűtőben tároljuk a gyógykeveréket. Három nap elteltével hozzá is foghatunk a kezelésnek.
Adagolás: reggeli, ebéd, vacsora és lefekvés előtt egy félórával kell bevenni 1–2 kanállal a gyógyító egyvelegből, amíg el nem fogy. Daganatos betegség esetén minden második órában kell enni a gyógykészítményből. Ha egészségesek vagyunk, akkor elég egy évben egy alkalommal elvégezni a kúrát, hogy megelőzzük a betegségeket.
Kézi robotgépet használva kavarjuk össze a tojást, a sót és a cukrot, adjuk hozzá a vizet. -- Egy külön tálban keverjük el a sütőport a lisztben, lassanként adjuk hozzá a tojásos...
Elkészítési idő: 30Töltelékhez 4db tejben áztatott zsemlét használtam. Hozzá adtam 3 db felvert tojást, kis őrölt borsot, kevés piros aranyat, ételízesítőt, dinsztelt hagymát, és jó sok petrezselyem...
Elkészítési idő:A hozzávalókat megmossuk, a retket és az almát meghámozzuk, és falatnyi kockákra vágjuk. Meglocsoljuk a citrom kifacsart levével, hogy a gyümölcs ne barnuljon meg. A pórét, újhagy...
Elkészítési idő: 60 percA tojásokhoz adjuk a joghurtot és a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagymaporral, majd alaposan összekeverjük. Beletesszük a lisztet és a sütőport, majd csomómentesre ke...
Elkészítési idő: 50 perc