Szükségünk lesz egy nagy serpenyőre, aminek fedele is van, vízre, 2 evőkanál ecetre, 1 teáskanál sóra, 8 nagyobb tojásra, 4 teáscsészére.
Előbb feltölti az edényt vízzel, majd hozzáadja az ecetet, ez azért szükséges, hogy gyorsabban szilárd halmazállapotú legyen a tojás. A tojásokat fel kell törni, és kettesével bele kell tenni egy-egy teáscsészébe. Amikor elkezd főni a víz, vegyük le a tűzről, és óvatosan, lehetőleg egyszerre mind a négy csészéből, bele kell tenni a tojásokat a vízbe. Ezután fedjük le, és 5 perc várakozás után készen is lesz a tökéletes buggyantott tojás. Emeljük ki óvatosan egy papírtörlőre, ez majd felissza a fölösleges vizet, és már kész is.
Dobjuk turmixba a smoothie hozzávalóit: a banánt, a joghurtot, az epret, a juharszirupot, a barna köles lisztet, és a lenmag őrleményt. Keverjük össze. Feltétnek: epersz...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A tejszínt és a tejet egy kis lábasba öntöm, hozzáadom a zselatint, a kókuszzsírt, és elkezdem melegíteni. Folyamatos keverés közben felforralom, majd lehúzom a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Piletinu narežite na kockice. 2. Za marinadu pomiješajte jaje, đumbir, češnjak, škrob, Gussnel, umak od soje i malo chilija i soli. Marinadu prelijte preko piletine, promij...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk. A kétféle hagymát megpucoljuk, a vöröshagymát apróra kockázzuk. Nagyobb lábasban felhevítjük az olajat, fehéredésig sütjük rajta a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű